Следвайте Гласове в ТелеграмЗастрахователната компания ще участва на специализираното изложение за

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЗастрахователната компания ще участва на специализираното изложение за
Коментари Харесай

„Лев Инс“ АД представя комплексни застрахователни решения за българските земеделци на БАТА АГРО 

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Застрахователната компания ще взе участие на профилираното ревю за земеделие от 15-ти до 19-ти май на Летище Стара Загора

София, 11.05.2023 година „ Лев Инс “ АД ще бъде единствената застрахователна компания, която ще вземе присъединяване в петнадесетото издание на интернационалното профилирано ревю БАТА АГРО. От 15-ти до 19-ти май на Летище Стара Загора водачът в застрахователния бранш ще показа своите сложни решения за българските земеделци. Те обезпечават всеки съставен елемент от стопанството, по отношение на самостоятелните потребности на фермерите - застраховка на машини, селскостопански застраховки, имуществени застраховки на оранжерии, хранилища, административни, индустриални и помощни здания, кибер застраховки и цифровизирани системи за ръководство на производството. 

Посетителите на ревюто ще имат опцията да получат лични съвещания за цялостното застрахователно поръчителство на своя бизнес от специалист с повече от 15 години опит в областта на земеделието – началник на направление „ Селскостопанско обезпечаване “ на ЗК,,Лев Инс “ АД - инж. агр. Юксел Касаб. 

БАТА Агро се провежда от Българската асоциация на търговците на агротехника и ще показа 197 компании от България, Европа, Китай, Индия и Аржентина на повече от 34 000 кв.м. чиста изложбена повърхност. 

 


 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР